2018. március 1., csütörtök

A masszázs gyógyító ereje

ayurvédikus masszázs
Szakszerű lazítómasszázs  


A keleti gyógyászat elterjedésével Európában megnövekedett az egészség megőrzésének természetes módjai iránti igény. Úgy tűnik, a modern orvoslás nagyszerű eredményei mellett hasznosak az évezredes hagyományok. Mint tudjuk, az ősi indiai orvoslásban az alaptétel az, hogy az ember egészségét a fizikai test, a gondolkodásban megragadható szellem és a megfoghatatlan lélek harmóniája biztosítja. Ha az egyensúly megbomlik, akkor fellépnek a betegségek. A természetes gyógymód a harmónia visszaállítására irányul. A gondok gyakori oka a testben fellépő feszültség, merevség, görcs. Ennek feloldására a szakszerű lazító masszázs a legjobb módszer.

A test értő meggyúrása, átmozgatása a fizikai hatás mellett egyszersmind elménkre és pszichénkre is hat, frissebbé teszi gondolkodásunkat és belső nyugalmat biztosít feszültséggel teli életünkben.

A masszázs mindenkinek jár!


Állítjuk ezt annak ellenére, hogy jól tudjuk: a mai rohanó világban alig jut idő magunkra. Folyton késésben vagyunk, mindig van valami teendőnk. Éppen ezért nagyon fontos, hogy megálljunk egy picit és időt szánjunk a pihenésre, hogy oldani, semlegesíteni próbáljuk a minket ért stresszhatásokat.  Erre egy nagyon jó megoldás lehet a masszázs: legyen az bár akár hagyományos lazító, akár sportosan kondicionáló, akár kényeztető thai masszázs vagy gyógyászati célú ayurvédikus masszázs.

professzionális masszázságy
És ami manapság már nem számít luxusnak, hogy mindezt akár az otthonunkban is élvezhetjük, ha a professzionális masszázságy nyújtotta kényelmet igénybe vesszük.

Szerencséseknek mondhatjuk magunkat, ha olyan masszőrünk van, akinek a szalonjába nem nekünk kell ellátogatnunk, hanem ő jön el hozzánk, hozva a szakértelmét, amellyel felfrissíthet bennünket. De nemcsak a tudást hozza magával, hanem a kompakt csomaggá összecsukható, könnyen hordozható masszázságyát is - és már kezdődhet is az ellazulás!
LUX Oval 3 - masszázságy

Spapro ® LUX Oval 3 - professzionális masszázságy félig összecsukva


Ennél is praktikusabb megoldás, ha nem a szakembertől várja, hogy az eszközt minden alkalommal magával hozza. Lehet saját felszerelése is

A masszazsoutlet.hu webáruház oldalán megtalálhatóak a legmodernebb a kettő, illetve három zónás professzionális masszázságyak, amelyeket ingyen szállítunk házhoz. Az ágyakhoz színben összeillő hengerpárnákat se felejtsük el, valamint a különböző higiéniai termékeket: lepedőket, kendőket, illetve tisztítószereket a tökéletes tisztaság és higiénia elérése érdekében. A masszázsolajok, krémek és gélek sem hiányozhatnak a repertoárból, ezek többféle méretben, illatban és hatóanyagtartalommal állnak mindenki rendelkezésére.


A masszazsoutlet.hu internetes cím alatt megtalálható honlapon minden további információt megtalál a termékekkel kapcsolatban, ám ha bármi kérdés merülne fel Önben, ne habozzon írni a vállalkozás e-mail címére (katt ide: Masszázs Outlet) re, vagy hívja a +36/30 38-66-334-es telefonszámot.

Kollégáink igyekeznek segíteni Önnek abban, hogy az igényeinek megfelelő eszközt kiválaszthassa és az Ön számára ingyenesen leszállított professzionális masszázságy a kényelmét és egészségét minél megfelelőbben és teljes megelégedésére szolgáljaNincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése