2015. február 4., szerda

Szövegírás Egészség Gyógyítás témában

honlapszövegírás - pr-cikkek megjelentetése
Szövegírást, PR-cikk készítést vállalunk

Szövegírás honlapra

Blogunk szerzőgárdája honlapszöveg írását vállalja Egészség-Gyógyítás-Életmód témakörben. Tapasztalatunk, hogy a honlapok tulajdonosai, bár nálunk bizonyára járatosabbak a szakmai kérdésekben és bár pontosan tudják, miről kellene weboldaluk szövegének vagy blogbejegyzésüknek, esetleg PR-jellegű cikküknek szólnia, mégis nehézséget jelent számukra a megfelelő tartalom előállítása. Mi szívesen átsegítjük ezen a problémán. Általános kérdésekben valamelyest magunk is tájékozottak vagyunk (egészségmegőrzés, természetes gyógymódok), van téma, amelyben korábban már el is mélyedtünk (a búzafű gyógyhatása, ayurvédikus táplálkozás és masszázs, táplálékkiegészítők, egészséges étrend; pánikbetegség és agorafóbia kezelése kognitív viselkedésterápiával, kognitív pszichológia, pszichodráma csoportterápia) - de szívesen szerzünk ismereteket más területen is, ha ilyen témájú szöveg készítésére kapunk megbízást.

A honlapszövegekre vonatkozóan rendelkezünk azokkal az ismeretekkel is, amelyek alapján a webszöveg keresőbaráttá tehető, azaz érvényesíthető a textuson néhány fontos Google-kritérium, amely alapján a szájt esélyes lesz arra, hogy keresőtalálati pozíciói javuljanak.

PR-cikk írása (és elhelyezése)

Ha már rendelkezünk megfelelő szövegtartalmú honlappal, fontos, hogy látogatókat szerezzünk. Ez a minőségi tartalom prezentálása mellett külső hivatkozásokkal érhető el: minél több idegen webhely hivatkozik oldalunkra, annál inkább nő oldalunk internetes presztizse: s ezzel helyezése is a kulcsszavas Google-találatok között. Nem cselekszünk bölcsen, ha karbatett kézzel várunk arra, hogy majd felfigyelnünk lapunkra és szorgosan hivatkozni fognak rá más oldalak tulajdonosai. Ebben nekünk kell aktivitást mutatnunk: ha sikerül úgynevezett PR-cikkeket elhelyeznünk értékes weboldalakon, akkor ezek révén megfelelő támogatást nyerheteünk a sikerhez.

Ám a PR-anyagok elkészítése is gyaktran sok fejtörést okoz. Jól teszi, ha profikra bízza ezt a munkát. Ha például az egészség megőrzésével, gyógyítási technikákkal, orvosi eszközökkel, biokészítményekkel stb. kapcsolatos honlapját kellene kicsit megámogatni public relatinons (pr) szövegekkel és publikációkkal - ebben szintén támaszkodhat segítségünkre. Keressen levélben:

prcikk írás - honlapszöveg készítés - egészségmegőrzés
Levél a fenti címre: megbízás PR-cikk vagy honlapszöveg írására - árajánlat kérése


Honlap szövegírás, webszöveg készítés az egészség megőrzésével és az alternatív gyógyítással - pl. homeopátia -  kapcsolatos vagy egyéb témákban. PR-cikkek írása határidőre és public relations szöveg azonnali elhelyezése magas keresőmarketing értékű weboldalon - gyógyító honlapszövegírás, egészség megérzése, gyógyítás - természetes gyógymód, optimalizált honlap, online kereső marketing, PR-cikk kihelyezése az internetre

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése