2015. december 19., szombat

Több mint szépségápolás, ez életmód

A hölgyek egyik legfontosabb fegyvere a szépség. Azonban nincs olyan szépség, amelyet professzionális körülmények között minőségi termékekkel és egy jó adag hozzáértéssel ne lehetne még jobban fokozni. A szépségipari szektorban rengeteg cég van, amely alkalmazza a direkt értékesítési módszerek lehetőségeit, vagy a bolti kereskedelmi forgalmazás általános megoldásait.
avon szépségápolás
A cikkben azonban egy teljesen új világot, életmódot prezentálunk, de mégis a gyökerek több évszázados múltra tekintenek vissza. A Földön a szépségápolási termékeinket globálisan terjesztő cég, épp egyidős a Coca Cola céggel. Mindig is harcoltunk a hölgyekért, de sohasem férc feminista megmozdulásokkal, hanem cselekedeteinket mindig is a nők iránti tisztelet és odaadás vezérelte.  

Ha pontokban kellene összefoglalunk, hogy 1886 óta milyen törekvéseink voltak, s azokat miképpen valósítottuk / valósítjuk meg napjainkban is, akkor az az alábbiak szerint nézne ki:

  • Ki kell elégíteni az igényeket!
  • Tartani kell a  helyes irányt!
  • Törekedni kell arra, hogy a megfelelő embert, a megfelelő helyen alkalmazhassuk.
  • Mindenféleképpen szükséges egy jó csapat.
  • A csapattagokat folyamatosan ösztönözni kell!
  • Állandóan innovatív megoldásokon / technológiákon kell agyalni.
  • Lépést kell tartani a korral, de a múlt tapasztalatait felhasználva.
  • Bővíteni kell ismereteinket, a köztudat térnyerésének alapja a különböző nyelvek ismerete!
  • Használjuk ki korunk technikai / technológiai vívmányait, ide értve az IT világát is.
  • Ne csak keressük a vevőt, tartsuk meg, méghozzá familiáris szerkezetben.
  • Legyünk kreatívok!
  • Merjünk változtatni!
  • Segítsünk ahol tudunk, hiszen a segítség oda - vissza elvű.
A Nők Vállalataként természetesen Magyarországon is jelen vagyunk, s az Avon budapesti vonulata körülbelül 2009 környékén látott napvilágot. Budapest egy jelentős terület és egyben nagyon nagy kihívást is jelent számunkra. Más a fővárosi és vidéki emberek mentalitása, gondolkodásmódja, és sok esetben az értékrendekben is óriási eltérések lehetnek.  Az MLM cégekről terjedő hisztérikus közfelfogást az utóbbi egy évtizedben nagyon jól ellensúlyoztuk. Megtanítottuk az embereknek, hogy mi a különbség egy nem értékesítésen alapuló pilótajáték, és egy ténylegesen működőképes értékesítési modell között. Az IT / Online elemeket állandóan alkalmazzuk, s igyekszünk szépségtanácsadóinknak egy olyan terepet teremteni, ahol releváns érdeklődésű vásárlókkal találhatják szembe magukat.

Az értékesítési modellünknek köszönhetően a tevékenységünk valóban több mint szimpla szépségápolás, hiszen ez egy külön világ, amit Avonos életmódnak nevezünk. Szépségtanácsadóink, koordinátoraink jó kapcsolatot ápolnak egymással és különböző fórumainkon szakmai értekezéseket folytatnak, valamint buli ezerrel, egy jól megérdemelt kampány után :)    

Termékportfóliónk nagyon széles, több száz termékcsaládunk, több ezer terméke vásárolható meg, világszerte szépségtanácsadóink segítségével, akik száma már 7 milliós nagyságrendre rúg. Érdemes átlapozgatni termékkatalógusunk online megvalósítását is, mert itt akár külön az egyes termékcsaládok kínálatát is kényelmesen végig lehet böngészni. Minőségi produktumaink természetesen nemcsak a női szíveket hódítják meg, mert gondoskodunk a gyerekekről és a férfiakról is. A gyermekeknek külön, nagyon jó árfekvésben, dermatológiailag tesztelt termékekkel kedveskedünk.

Termékeinkről kulcsszavakban: gyermektermékek, játékok, divatkiegészítők, smink, illatok, és még hosszan sorolhatnánk.

A hölgyeknek és uraknak képesek vagyunk karriert biztosítani, de mind ezek mellett, társadalmi szerepvállalást is intenzíven folytatunk. Szinte mindig kitalálunk egy jó megoldást arra, hogy miként segíthessünk az arra valóban rászorulóknak. A szívünk és az agyunk szerencsére együtt dolgozik! Nemes gesztus egy koldusnak az utcán pénzt adni, Budapest kirakat csarnokában van belőlük épp elég :( De vajon értelmes cselekedet -e ha azt hosszabb távon nem tudjuk fenntartani? Ugye, hogy nem! Éppen ezért, olyan megoldásokon fáradozunk, amely rentábilis, hosszabb távon is fenntartható segítségnyújtást jelent a rászorulóknak. Éppen ezért vezettük be alapítványunkat, amely kezeli az adománygyűjtő termékeink értékesítéséből származó bevételeket, s mindig egy - egy kitűzött nemes célra fordítja.

Kérjük tekintse meg bemutatkozó videóanyagunkat, amelyen keresztül, még ha most csak így virtuálisan is de kicsit közelebb tud kerülni hozzánk. Amennyiben elnyerte a tetszést a bemutatkozásunk és szívesen vásárolna minőségi termékeinkből, vagy csatlakozna értékesítési rendszerünkbe, megtisztelő érdeklődését várjuk szeretettel.



Avon Budapest - Több mint szépségápolás: életmód. A cég budapesti vonala 2009-ben látott napvilágot és tett szert ismertségre, ma igen dinamikusan fejlődik a szépségápolás területén - Avon kozmetikumok, szépség, szépségápolás, a testápolás művészete, aktuális divat trendek, természetes smink, játékok

-------------
Olvasnivalót is ajánlunk:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése