2012. november 3., szombat

Egészséges gyümölcsök - gyümölcs-színek

A színes gyümölcsök és zöldségek egészségesek.

A természetes színes gyümölcsök és zöldségek gyógyhatása

Az egészség színei

A zöld marketingnek köszönhetően mindannyian tudjuk, hogy az optimális egészség érdekében
  • naponta öt étkezés alkalmával kellene zöldséget és gyümölcsöt fogyasztanunk. 
Minden zöldségnek és gyümölcsnek megvan a maga funkciója és jellegzetessége. A különböző színű, méretű és formájú zöldségek és gyümölcsök fogyasztása biztosítja, hogy fenntartsuk szervezetünk jólétét, a múlt században azonban többen is foglalkoztak azzal, hogy a színezőanyagok milyen fontossággal bírnak és a gyümölcsök többet is adhatnak nekünk, mint színes ételeink, ha naponta a különböző színcsoportokból fogyasztunk zöldséget és gyümölcsöt, szervezetünk a bio natúr természetes forrásokból hozzájut a védekezéshez szükséges vitamin-, ásványianyag- és rostmennyiséghez.